Projecteigenschappen venster

Inleiding

In dit venster kunt u de eigenschappen van het project aanpassen.  U kunt de projectnaam, de activiteitstructuur en de werkhistorie wijzigen.  De locatie waar het project is opgeslagen wordt ook getoond.  Als u het project op een andere locatie op wilt slaan, moet u "Project \ Opslaan als..." selecteren uit het hoofdmenu van het hoofdvenster.

Projecteigenschappen venster dat een project toont

Hoe toegang te krijgen tot dit venster

Het "Projecteigenschappen" venster kunt u openen via de menuoptie "Project \ Eigenschappen..." in het hoofdvenster.  Wanneer u een nieuw project aanmaakt vanuit het hoofdvenster wordt dit venster automatisch getoond om uw nieuwe project op te zetten.

Beschikbare opties

Veld "Naam"
Toetscombinatie "Alt + N"
De naam van het project.  U bent geheel vrij in de naamgeving; de naam hoeft niet hetzelfde te zijn als de bestandsnaam van het project.
Veld "Bestand"
Toetscombinatie "Alt + B"
De bestandslocatie van het project.  U kunt alleen de tekst selecteren en naar het klembord kopiëren.  Als de bestandslocatie langer is dan de breedte van het venster kunt u met de muis of de cursor door de inhoud van dit veld bladeren om ook het laatste gedeelte te zien, en u kunt ook het venster groter maken (door middel van de vergrotingslijnen in de rechter benedenhoek).
Om het project op een andere locatie op te slaan gebruikt u de menuoptie "Project \ Opslaan als..." in het hoofdvenster.
Knop "Beheer activiteiten"
Toetscombinatie "Alt + C"
Beheer de activiteitstructuur van het project.  Opent het beheer activiteiten venster.
Knop "Beheer time traces"
Toetscombinatie "Alt + T"
Beheer de werkhistorie van het project.  Opent het beheer time traces venster.
Knop "OK"
Toetscombinatie "Alt + O"
Sluit het venster en pas het project aan met eventuele wijzigingen.
Toetscombinatie "Alt + A"
Sluit het venster en annuleer de wijzigingen.
Toets "F1"
Toont de "Projecteigenschappen" venster helppagina.