Het TimeTraces systeemvak icoon kwijt?

Op Windows 7, Windows Vista en Windows XP wordt de zichtbaarheid van de iconen in het systeemvak beheerd door Windows.  Als een icoon niet vaak genoeg wordt gebruikt wordt het na een poosje verborgen.

Voor applicaties die u bijna nooit gebruikt is dit gedrag nuttig.  Voor sommige applicaties is dit echter hinderlijk.  Als u niet wilt dat Windows het TimeTraces icoon in het systeemvak verbergt moet u Windows hierop instellen.  Dit kunt u op de volgende manier doen:

Voor Windows 7

• Rechtsklik op een lege plek in de taakbalk; een menu opent nu.
  • Kies uit dit menu de optie "Eigenschappen"; het "Eigenschappen van Taakbalk en menu Start" venster opent nu.
  • Klik in het "Eigenschappen van Taakbalk en menu Start" venster in de sectie "Systeemvak" op de knop "Aanpassen..."; het "Systeemvakpictogrammen" venster opent nu.
  • Zoek in het "Systeemvakpictogrammen" venster het TimeTraces icoon.
  • Wijzig zijn instelling van "Alleen meldingen weergeven" naar "Pictogram en meldingen weergeven".
  • Klik op de "OK" knop in het "Systeemvakpictogrammen" venster.
  • Klik op de "OK" knop in het "Eigenschappen van Taakbalk en menu Start" venster.

Het Customize Notifications venster in Windows 7

Voor Windows Vista

• Rechtsklik op een lege plek in de taakbalk; een menu opent nu.
  • Kies uit dit menu de optie "Eigenschappen"; het "Eigenschappen van taakbalk en menu Start" venster opent nu.
  • Selecteer in het "Eigenschappen van taakbalk en menu Start" venster de tab "Systeemvak".
  • Klik in de sectie "Pictogrammen" op de knop "Aanpassen..."; het "Meldingspictogrammen aanpassen" venster opent nu.
  • Zoek in het "Meldingspictogrammen aanpassen" venster het TimeTraces icoon.
  • Wijzig zijn instelling van "Verbergen indien niet actief" naar "Weergeven".
  • Klik op de "OK" knop in het "Meldingspictogrammen aanpassen" venster.
  • Klik op de "OK" knop in het "Eigenschappen van taakbalk en menu Start" venster.

Het Meldingspictogrammen aanpassen venster in Windows Vista

Voor Windows XP

• Rechtsklik op een lege plek in de taakbalk; een menu opent nu.
  • Kies uit dit menu de optie "Eigenschappen"; het "Eigenschappen voor Taakbalk en menu Start" venster opent nu.
  • Klik in het "Eigenschappen voor Taakbalk en menu Start" venster in de sectie "Systeemvak" op de knop "Aanpassen..."; het "Meldingen aanpassen" venster opent nu.
  • Zoek in het "Meldingen aanpassen" venster het TimeTraces icoon.
  • Wijzig zijn instelling van "Verbergen indien niet actief" naar "Altijd weergeven".
  • Klik op de "OK" knop in het "Meldingen aanpassen" venster.
  • Klik op de "OK" knop in het "Eigenschappen voor Taakbalk en menu Start" venster.

Het Meldingen aanpassen venster in Windows XP