Tip van de dag venster

Inleiding

Het "Tip van de dag" venster toont u nuttige informatie over uw TimeTraces het gemakkelijkst kunt gebruiken.  Elke keer dat u TimeTraces opstart toont dit venster u een nieuwe tip, maar u kunt met de knoppen "Volgende" en "Vorige" natuurlijk ook zelf door de tips heen bladeren.

Tip van de dag venster

Hoe toegang te krijgen tot dit venster

Het "Tip van de dag" venster kunt u openen door de menuoptie "Help \ Tip van de dag..." in het hoofdvenster te kiezen.

Beschikbare opties

Hyperlink "Meer informatie..."
Opent de helppagina met meer informatie over de getoonde tip.
Keuzevak "Toon tips bij opstarten"
Toetscombinatie "Alt + T"
Of TimeTraces een tip van de dag moet tonen bij het starten van TimeTraces.  U kunt deze optie hier uitzetten, maar in het instellingen venster kunt u deze optie ook aan- en uitzetten.
Knop "Vorige"
Toetscombinatie "Alt + O"
Toont de vorige tip.
Knop "Volgende"
Toetscombinatie "Alt + V"
Toont de volgende tip.
Knop "Sluiten"
Toetscombinatie "Alt + S"
Sluit het venster.
Toets "F1"
Toont de "Tip van de dag" venster helppagina.