Tijd registreren

Wanneer u enkele activiteiten heeft opgezet voor uw nieuwe project kunt u starten met de tijdregistratie.  Om de tijdregistratie te starten selecteert u eerst de activiteit waar u op gaat werken in het hoofdvenster.  Daarna klikt u op de "Start met werken" knop (of u dubbel-klikt op de activiteit of u drukt tegelijk op de toetsen "Ctrl" en "Spatie").  De tijdregistratie is nu gestart!

Wanneer u klaar bent met werken klikt u op de "Stop met werken" knop (of u drukt tegelijk op de toetsen "Ctrl", "Shift" en "Spatie"); u hoeft niet eerst de activiteit te selecteren omdat TimeTraces al weet op welke activiteit u werkte.

Als u klaar bent met werken op een bepaalde activiteit en u aan een andere activiteit wilt werken hoeft u niet eerst op de "Stop met werken" knop te klikken.  Selecteer gewoonweg een andere activiteit, klik op de "Start met werken" knop, en de tijdregistratie wordt automatisch gestopt op de vorige activiteit en opnieuw opgestart op de geselecteerde activiteit.