Skip navigation links
Het krachtige en veelzijdige tijdregistratie systeem
TimeTraces
Het krachtige en veelzijdige tijdregistratie systeem

Systeemvereisten

De volgende besturingssystemen worden ondersteund:

• Windows 7
  • Windows Vista
  • Windows XP
  • Windows 2000
  • Windows Millennium Editie
  • Windows 98

De minimaal benodigde schijfruimte die nodig is om TimeTraces op uw computer te installeren is ongeveer 3.9 MB of 1.6 MB voor een draagbare installatie (zie de draagbare installatie helppagina voor meer informatie over draagbare installaties).  De projectbestanden die u maakt zijn vrij klein; een project met bijvoorbeeld een historie van tien jaar, waarbij op elke dag twintig time traces zijn geregistreerd is ongeveer 1.2 MB groot.

TimeTraces is een klein programma dat geen krachtig systeem nodig heeft om op te draaien.  De minimale specificaties zijn enigszins afhankelijk van de grootte van uw projectbestanden (vooral van het aantal time traces dat in de projectbestanden is opgeslagen), maar een oudere Pentium computer voldoet perfect.