Mijn licentiegegevens venster

Inleiding

Dit venster toont u de gegevens van uw geïstalleerde licentie.  Het toont u ook het aantal dagen dat u TimeTraces heeft gebruikt.  Wanneer u extra licenties wilt kopen, of wanneer u uw licentie op onze website wilt beheren, kunt u op de links klikken.

Mijn licentiegegevens venster

Hoe toegang te krijgen tot dit venster

Het "Mijn licentiegegevens" venster wordt getoond als u de menuoptie "Help \ Mijn licentiegegevens..." selecteert in het hoofdvenster.

Beschikbare opties

Veld "Op naam van"
Toetscombinatie "Alt + N"
De naam waarop de geïstalleerde licentie vermeld staat.
Veld "Aantal gebruikers"
Toetscombinatie "Alt + A"
Het aantal gebruikers waarvoor de geïstalleerde licentie is uitgegeven.
Veld "Licentienummer"
Toetscombinatie "Alt + L"
Het nummer van de geïstalleerde licentie.
Veld "E-mail adres"
Toetscombinatie "Alt + E"
Het e-mail adres dat is gebruikt bij het kopen van de geïstalleerde licentie.
Hyperlink "Koop veilig on-line"
Start uw web browser en opent de TimeTraces webwinkel.
Hyperlink "Inloggen op Mijn Licenties"
Start uw web browser en opent de Mijn Licenties pagina op de TimeTraces website.
Toetscombinatie "Alt + O"
Sluit dit venster.
Toets "F1"
Toont de "Mijn licentiegegevens" venster helppagina.