Geen licentie venster

Inleiding

Dit venster wordt getoond als u geen (geldige) licentie heeft geïnstaleerd, of wanneer u meer informatie wilt over het verkrijgen van een licentie.  Dit venster toont u hoe u een licentie voor TimeTraces kunt bemachtigen.  Het toont u ook het aantal dagen dat u TimeTraces heeft gebruikt.  Nadat u TimeTraces heeft geëvalueerd en u TimeTraces wilt blijven gebruiken, of wanneer u extra licenties wilt kopen, kunt u een licentie bemachtigen op de TimeTraces website (welke geopend kan worden door op de link te klikken).  U kunt ook rechtstreeks naar onze webwinkel gaan door op de knop "Nu licentie kopen" te klikken.

Geen licentie venster

Hoe toegang te krijgen tot dit venster

Het "Geen licentie" venster wordt automatisch getoond als u geen TimeTraces licentie heeft geïnstalleerd of als u de menuoptie "Help \ Hoe te licenseren..." selecteert in het hoofdvenster.

Beschikbare opties

Hyperlink "Koop veilig on-line"
Start uw web browser en opent de TimeTraces webwinkel.
Knop "Sluit TimeTraces"
Toets "Escape"
Sluit dit venster en sluit TimeTraces (knop niet altijd aanwezig).
Knop "Nu licentie kopen"
Toetscombinatie "Alt + L"
Opent de TimeTraces webwinkel in uw web browser.
Knop "TimeTraces proberen"
Knop "OK"
Sluit dit venster en ga verder met TimeTraces.
Toets "F1"
Toont de "Geen licentie" venster helppagina.