Exporteer project venster

Inleiding

Wanneer u de tijdgegevens in een TimeTraces project wilt archiveren, of wanneer u de tijdgegevens in een ander project wilt invoegen, kunt u een export uitvoeren.  Een export verplaatst of kopieert de tijdgegevens van het huidig geselecteerde project naar een doelproject.  Meer informatie over exporteren kunt u vinden op de Tijdgegevens importeren en exporteren helppagina.

In het "Exporteer project" venster kunt u het doelproject op twee manieren kiezen.  Als u het doelproject al heeft geopend in TimeTraces kunt u op de knop "Kies" klikken om hem snel uit de lijst met geopende projecten te kiezen; dit opent het "Kies open project" venster.  Als het doelproject nog niet is geopend, of als het nog niet bestaat, kunt u op de "Blader" knop klikken om hem op uw computer te vinden of te maken.  Merk op dat u niet naar projecten kunt exporteren waarop gewerkt wordt als u ook op het huidig geselecteerde project werkt.

Wanneer u een export uitvoert toont het venster u welke activiteiten zijn toegevoegd en aan welke activiteiten time traces zijn toegevoegd door de export.

Wanneer u aangeeft de gegevens te willen verplaatsen worden ze ook verwijderd uit het huidige project als de export klaar is.  Als het doelproject nog niet was geopend in TimeTraces wordt het aangepast en weer weggeschreven wanneer u op de "OK" knop klikt.  Indien het doelproject al open was wordt het alleen aangepast en kunt u het gewijzigde project, indien nodig, zelf opslaan.

Exporteer project venster toont het resultaat van een export

Hoe toegang te krijgen tot dit venster

Het "Exporteer project" venster kunt u openen via de menuoptie "Project \ Exporteer..." in het hoofdvenster.

Beschikbare opties

Sectie "Huidig project"

Het huidig geselecteerde project.

Sectie "Project om naar te exporteren"

Het doelproject om naar te exporteren.

Knop "Kies..."
Toetscombinatie "Alt + K"
Kies het doelproject uit de lijst met alle geopende projecten met behulp van het "Kies open project" venster.
Knop "Blader..."
Toetscombinatie "Alt + B"
Blader naar het doelproject op uw computer.

Sectie "Exportinstellingen"

De te gebruiken instellingen voor de export.

Optiegroep "Time traces"
Toetscombinatie "Alt + T"
Of de tijdregistratiegegevens gekopieerd of verplaatst moeten worden van het huidige project naar het doelproject.
Knop "Wijzig periode"
Toetscombinatie "Alt + P"
Wijzig of stel de periode keuze in voor de export met behulp van het "Kies periode" venster.  Merk op dat de eind datum/tijd exclusief is.
Knop "Wijzig activiteiten"
Toetscombinatie "Alt + C"
Wijzig of stel de activiteiten in waarvan de tijdregistratie wordt geëxporteerd met behulp van het "Kies activiteiten" venster.

Sectie "Exportresultaat"

Het resultaat van de export.

Activiteitenlijst
Toetscombinatie "Alt + R"
Toont welke activiteiten zijn toegevoegd en aan welke activiteiten time traces zijn toegevoegd door de export.

Algemeen

Knop "OK"
Toetscombinatie "Alt + O"
Sluit het venster en voer de export uit.  Als het doelproject nog niet in TimeTraces was geopend wordt het opgeslagen als het door de export is aangepast.
Toetscombinatie "Alt + A"
Sluit het venster en voer de export niet uit.
Toets "F1"
Toont de "Exporteer project" venster helppagina.