Een licentie kopen

TimeTraces is geen gratis software.  Hoewel TimeTraces in de evaluatieperiode ook volledige functionaliteit biedt zonder licentie raden wij u toch sterk aan om TimeTraces te licenseren.  Op deze manier heeft u het voordeel van regelmatige programma updates en up-to-date informatie over oplossingen voor programmafouten.  Door een licentie te kopen stelt u ons ook in staat om TimeTraces in de toekomst verder te ontwikkelen.

U kunt de TimeTraces webwinkel bezoeken om informatie te krijgen over hoe u een TimeTraces licentie koopt.  Als u op een later tijdstip een TimeTraces licentie wilt kopen kunt u altijd op de "TimeTraces kopen" knop klikken in het "Geen licentie" venster (opent bij het starten van TimeTraces, of selecteer "Help \ Hoe te licenseren..." uit het hoofdmenu).  Dit opent de online TimeTraces webwinkel.  Zie de installeer uw licentie pagina voor verdere instructies over het installeren van uw licentie wanneer u een licentie voor TimeTraces heeft gekocht.

Bedankt voor uw interesse in TimeTraces en wij hopen dat wij u binnenkort als een tevreden klant kunnen verwelkomen!