Computer inactiviteit waargenomen venster

Inleiding

TimeTraces kan herkennen wanneer uw computer inactief is.  Zie voor meer informatie de helppagina Computer inactiviteit waarnemen.

De computer is een poosje geleden inactief geworden

Hoe toegang te krijgen tot dit venster

Het "Computer inactiviteit waargenomen" venster wordt automatisch door TimeTraces getoond wanneer:

• u inactiviteitherkenning heeft aangezet in het "Instellingen" venster,
  • de computer voor langere tijd dan de drempelwaarde in het "Instellingen" venster inactief is geworden, en
  • wanneer TimeTraces actief tijd aan het registreren is op een project.

Beschikbare opties

Label "Laatst actief op"
Toont de (datum en) tijd waarop de computer voor het laatst actief was.
Label "Inactieve periode"
Toont de inactieve periode.
Label "Project"
Toont het project waarbinnen de tijdregistratie nog actief was toen de computer inactief werd.
Label "Activiteit"
Toont de activiteit waarop de tijdregistratie nog actief was toen de computer inactief werd.
Keuzevak "Inactieve periode boeken op"
Toetscombinatie "Alt + I"
Door deze optie te selecteren wordt de inactieve periode op de geselecteerde activiteit geboekt.  Als u er niet voor kiest de inactieve periode in de tijdregistratie op te nemen wordt de tijdregistratie gestopt op de datum en tijd waarop u voor het laatst actief was, en als u ervoor kiest verder te werken wordt de tijdregistratie weer opgestart als u op de OK knop klikt.
Keuzevak "Verder werken op"
Toetscombinatie "Alt + V"
Door deze optie te selecteren wordt de tijdregistratie op de geselecteerde activiteit voortgezet.  Als u er niet voor kiest om verder te werken op deze activiteit zal de tijdregistratie stoppen als u op de OK knop klikt.
Knop "OK"
Toetscombinatie "Alt + O"
Sluit het venster en voert de geselecteerde opties uit.
Knop "Annuleren"
Toets "Escape"
Toetscombinatie "Alt + A"
Sluit het venster, neem de inactieve periode niet op en stop de tijdregistratie.
Toets "F1"
Toont de "Computer inactiviteit waargenomen" venster helppagina.